lauantai 20. lokakuuta 2012

Kahden yön tarinoita... (jatkis) osa 1

Tänään aloitan jatkotarinan. Nyt ollaan matkalla Aspöhön, jossa me, minä äiti ja isä aiotaan olla yötä. Me mennään sinne yhteysauksella, mutta mökin sijainti on vielä yllätys. Maisemat ovat upeat,Ja aikaakin riittää, kun venematka kestää jopa 2 tuntia.
Jännittää vähän, mutta mitä väliä kun tärkein juttu on olla hyvällä päällä. Tää mökki on erittäin hauska paikka. täällä on hieno kamiina joka lämmittää hyvin. Yökin meni tosi hyvin, ja mä kävin eilen illalla isän kanssa saareentutustumislenkillä.

2 kommenttia:

  1. Minulla oli sinun ikäisenä vähän kokemuksia suurilta vesiltä. Toinen oli Robison Cruseon lukeminen ja myötäeläminen haaksirikkoontuneena autiolla saarella alkuasukkaiden kanssa. Toinen oli marjakalamatka Oulujärven pienelle saarelle. Yöpyminen tapahtui nuotion vieressä veneessä lahnojen ja mustikoiden välissä.Paleli.Muistot lämmittää.
    Avojalakanen Oulusta

    VastaaPoista
  2. Odotan mielenkiinnolla tarinaan jatkoa. En vielä sinun ikäisenäsi ollut edes nähnyt yhtään saarta, en merta enkä laivaa tai lauttaa. Tavallisella soutuveneellä joessa soudeltiin. Onko siellä Aspön saarella asukkaita kesät ja talvet? Oletko tavannut ja jutellut?
    Ei avojalakanen

    VastaaPoista